Mese a voltnincs komódról

Kedves Gyerekek!

Ma egy komódról fogok mesélni nektek. Ez a kis komód praktikus, kedves, szép kis komód volt, egyből meg is tetszett a Pr**tiker áruházban a gyanútlanul glettet és fúgázóanyagot vásároló É-nek. És mivel éppen le is volt értékelve, rövid latolgatás és férjjel történő telefonos egyeztetés után meg is vásárolta. Nézzétek, kép is van róla, hogy megértsétek, mért is tetszett annyira a lánynak.


A házhoz szállítás még csak-csak megoldódott (Hvala, Petar!), de aztán az összeszerelésnél már látta a lány, hogy a leírás szerint nem lesz elég az ő szakértelme, hiszen ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a bútor összerakásához szükség van 2 azaz két db ügyes emberre és kerek 30 percre.


Nos, sajnos, kedves gyerekek, ennek a mesének nem lesz jó a vége, mert a komód a mai napig sem vette fel a fenti képen látható formát. Mivel a csavarhúzó, az imbuszkulcs, és a 2 fő adott volt, É csak arra tudott következtetni, hogy az ügyességgel volt a baj. Miután G-nek (férj), nem 30 percnyi, de számtalan munkaórája van a komód komóddá tételében, (ami kizárt, hogy az ő hibája, mert tök ügyes) felajánlotta, hogy bográcsozzunk a tüzénél az udvaron, de hát a remény hal meg utoljára, szóval még nem adjuk fel. A komód egyébként per pillanat így néz ki, ami ránézésre nem is tűnhet olyan siralmasnak, de azt csak én tudom, mennyi jelzős szerkezet hangzott el itthon, mire ebbe az állapotba került.


A baj innentől csak annyi, hogy a bal oldali fiók nem illeszkedik az őt tartani hivatott sínbe, hanem szimplán beleesik az alatta tátongó légüres térbe. Végső elkeseredésében a lány azt találta ki, hogy a Pr**tikeres szerelőbácsikat megkéri, mutassák meg, ők hogy csinálnák, de a honlap szerint: "A bútorösszeszerelési szolgáltatás, csak a fent megjelölt áruházakban érvényes!" A fent megjelölt áruházak pedig, lássatok csudát, egytől egyik budapestiek.

De vajon sikerül-e G-nek és É-nek megoldást találnia erre a kilátástalan helyzetre? Esetleg bekövetkezik az, amitől mindenki retteg, a komód tűz általi pusztulása? A következő részek valamelyikéből kiderül...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Boldog születésnapot Sweethomeprojekt!

A blog már nem menő

Februári agónia